top of page

Ismerd meg

Gere Mártit,

a Különc NÅ‘k táskatervezÅ‘jét

 

"Elvetemült" alkotó vagyok.
SzenvedélybÅ‘l készítek feltűnÅ‘, szokatlan formájú és/vagy anyagú, olykor szürreális táskákat, bátor, Különc NÅ‘knek.

​

​

​

​

​

​

​

 

Ami megihlet

 

Vonzz a kontraszt, szeretem a játékos megoldásokat és szívesen használok szokatlan anyagokat.

Az ihlet számomra jöhet az élet bármely részérÅ‘l, egy versbÅ‘l, filmbÅ‘l, fotóról, vagy festménytÅ‘l éppúgy, mint egy barkácsáruházban tett nézelÅ‘dés után.

 

Számomra bármibÅ‘l lehet táska! :)

​

 

Mit szeretek benne

 

Az alkotásnak talán azt a részét szeretem a legjobban, amikor egy teljesen lehetetlennek tűnÅ‘ tervbÅ‘l valahogy mégiscsak egy viselhetÅ‘ táska lesz. Ebben a folyamatban igazán el tudok merülni, és olykor számomra is meglepÅ‘, hogy az adott problémák megoldása, honnan jut eszembe. Így hát a probléma számomra nem akadály, hanem kihívás.

 

Én, egészen közelrÅ‘l

 

A fentiekbÅ‘l sok minden igaz a magánéletemre is, ami ellentmondásos, és ha valamiben véletlenül egyszerű lenne, hát bonyolítok rajta:

 

Az erőszakmentes divatban hiszek, de vannak bőrcipőim.

 

Vega létemre egy Paleohoz mentem feleségül, aki húst eszik hússal.

 

Imádom a lányomat, aki mindennél fontosabb számomra, de az alkotásról, még miatta sem tudok lemondani.

 

 

Bár irtózom az állatok lemészárlásától, amióta fÅ‘zök a lányomnak, aki mindenevÅ‘ azóta alkalmanként eszem húst.

 

A szüleimnek péksége van, de itthon csak elvétve akad pékáru, búzaliszt pedig egyáltalán nincs, mert a párom érzékeny a gluténra.

 

Civilben pékségünk irányításában segítek,  a magánéletben mégis egy idealista, kreatív,  művész lélek vagyok.

 

Büszkén vagyok részese egy immár több mint 75 éve működÅ‘ családi vállalkozásnak, mégis ellenállhatatlan vágyat érzek egy saját cég indítására.

 

ErÅ‘sségeim

 

* kreatív képzettársítás

 * kísérletezÅ‘ kedv

* bátor anyaghasználat

* stabil szépérzék

* részletekbe menÅ‘en gondos kivitelezés

* erÅ‘s vizuális képzelÅ‘erÅ‘

* kiváló probléma megoldó képesség

* türelem

* értÅ‘ odafigyelés

* a "miért igen?"-re keresem a választ

*pozitív világszemlélet

* könnyű velem kijönni

* mindenki számára van egy mosolyom :)

* azon vagyok, hogy az együttműködésünkön mind a ketten nyerjünk

 

Hogyan dolgozom


Ha pontosan tudod milyen táskát szeretnél, hogy hány-hol-milyen zsebe-füle-formája legyen, akkor Neked nem rám van szükséged, hanem egy kivitelezÅ‘re. Ha így van, és tanácstalan vagy írj egy mailt, hátha tudok ajánlani valakit aki megvalósítja  a tervedet.

 

EgyelÅ‘re csak akkor vállalok egyedi megrendeléseket, ha a megrendelÅ‘ személye megihlet, és a karaktere elindít bennem egy folyamatot. Ha úgy érzed, hogy Te éppen egy ilyen izgalmas, nem mindennapi személyiség vagy írj nekem egy bemutatkozó e-mailt! Nem garantálom, hogy rögtön táskát is tervezek Neked, de kitudja? :)

 

ElÅ‘ször jön az ihlet. A legmeglepÅ‘bb helyekrÅ‘l, de sokszor nem is tudom honnan. Aztán tervezek, firkálok fejben és papíron, maketteken kísérletezem, és ha összeállt a kép, akkor prototípust, teszt táskát készítek.
ElÅ‘ször magamnak. Viszem mindenhová ahová megyek, hogy lássam hogy működik, mennyire használható. Ilyenkor tesztelem az alapanyagokat is: mennyire bírják a strapát, koszolódnak-e, kopnak-e, stb.

Majd ezen tapasztalatok alapján készítek 4-5db, tökéletesített változatot, ami még szintén teszt táska. Ezek tesztelése már felkérés útján történik.

Majd az így szerzett tapasztalatok figyelembevételével születik meg a végleges változat. Ezt a folyamatot végig bemutatom ebben a blogban, így az elsÅ‘ sorból láthatod, hogyan lesz egy csillagködös elképzelésbÅ‘l valódi, használható táska, ami segítségedre van, és külön(c)legessé, és jellegzetessé teszi a megjelenéseget.

 

Amikor megtetszik egy táska itt a blogon, és szeretnéd hogy, mielÅ‘bb legyen egy ilyen remekdarab a gardróbodban, vagy szívesen lennél tesztelÅ‘, keress meg! Az elérhetÅ‘ségeimet alább láthatod.

 

Itt megtalálsz

 

geremartageorgina@gmail.com

Tel.:+36 70/866-48-45

1204 Kende Kanuth utca 82/1.

Itt is üzenhetsz

Üzeneted sikeresen elküldted. Köszönöm, hogy írtál! Előbb válaszolok, mint gondolnád!

bottom of page